Έλεγχος της δημόσιας υγείας

Ο Δρ T. Colin Campbell , ο παγκόσμιος κορυφαίος επιδημιολογικός ερευνητής στον τομέα της διατροφής και της υγείας, λέει:

“Οι άνθρωποι των γαλακτοκομικών εταιρειών, από τη δεκαετία του ’20, έχουν επιτύχει πάρα πολύ στην καλλιέργεια ενός περιβάλλοντος μέσα ουσιαστικά σε όλα τα τμήματα της κοινωνίας από την έρευνα και την εκπαίδευση έως τις δημόσιες σχέσεις και την πολιτική για να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι το γάλα της αγελάδας και τα προϊόντα του είναι το μάννα από τον ουρανό”.

“Μην κάνετε κανένα λάθος σχετικά με αυτό.Η γαλακτοκομική βιομηχανία ουσιαστικά είχε και έχει τον πλήρη έλεγχο οποιασδήποτε αλλά και όλων των πληροφοριών για την δημόσια υγεία που έχουν ποτέ έρθει στο επίπεδο δημόσιας διερεύνησης… Ο συσχετισμός μεταξύ της πρόσληψης ζωικών ποσοστών πρωτεϊνης και σπασίματος εμφανίζεται να είναι τόσο ισχυρός όσο η ένωση μεταξύ του καπνίσματος και του καρκίνου των πνευμόνων.”

ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ … ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ:

Τα γαλακτοκομικά δεν περιέχουν καμμιά ίνα ή σύνθετο υδατάνθρακα.

Το γάλα αγελάδας μπορεί να προκαλέσει στα παιδιά χρόνια καταρροή και βήχα (λόγω της έκκρισης βλέννας που προκαλεί), ερεθισμένο λαιμό, αναιμία, αλλεργίες, και διαβήτη μακροπρόθεσμα, και να κάνει τα παιδιά επιρρεπή για παχυσαρκία και καρδιακές παθήσεις, την αριθμό ένα αιτία θανάτου της Αμερικής.

Και τα γαλακτοκομικά προϊόντα μπορούν να προκαλέσουν την οστεοπόρωση, και όχι να την αποτρέψουν.

Το γάλα της αγελάδας είναι η υπ αριθμόν ένα πηγή αλλεργιών στα παιδιά, και η έρευνα συνδέει την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων, με κολικούς , αυτισμο, χρόνιες μολύνσεις αυτιών, διαβήτη (τύπος 1 ή “νεανικό-ξεκίνημα διαβήτη “), ακμή, παχυσαρκία, δυσκοιλιότητα, βλέννα, και ποικίλες άλλες ασθενειες.

Τα ουσιαστικά λίπη που απαιτούνται για την ανάπτυξη του εγκεφάλου βρίσκονται στα φυτικά έλαια. Το γάλα είναι πολύ χαμηλό σε αυτά τα ουσιαστικά λίπη και υψηλό στα κορεσμένα λίπη που ενθαρρύνουν τα προβλήματα βουλώματος αρτηριών και βάρους καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν.

Οι άνθρωποι είναι τα μόνα πλάσματα που πίνουν το γάλα από τη μητέρα ενός άλλου είδους. Είναι αφύσικο για ένα παιδί να πινει το γάλα αγελάδας όπως είναι για ένα σκυλί να πινει το γάλα καμηλοπάρδαλης! Τα παιδιά δεν έχουν καμία θρεπτική απαίτηση για γάλα αγελάδας και μεγαλώνουν υγιή και ισχυρά χωρίς αυτο. Η κλινική εμπειρία λέει ότι το γάλα της αγελάδας συνδέεται με τα πολυάριθμα κοινά προβλήματα υγείας : μύτη που τρέχει, αλλεργίες, μολύνσεις αυτιών, επαναλαμβανόμενη βρογχίτιδα, άσθμα, κ.λπ…

ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ … ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ:

Στα εκτροφεία όπου οι αγελάδες στιβάζονται σε τεράστια υπόστεγα, χρησιμοποιούνται ως μηχανές γάλακτος.Με το γενετικό χειρισμό και τις εντατικές τεχνολογίες παραγωγής, είναι σύνηθες για τις σύγχρονες αγελάδες να παράγουν 50 κιλά γάλα ημερησίως — 10 φορές περισσότερο από όσο θα παρήγαν στη φύση.

Για να κρατήσουν την παραγωγή όσο το δυνατόν υψηλότερη, γονομοποιούν τεχνητά τις αγελάδες κάθε έτος. Οι ορμόνες αύξησης και τα αφύσικα προγράμματα αρμέγματος αναγκάζουν τις θηλές των γαλακτοκομικών αγελάδων να πονούν και να γίνουν τόσο βαριές που σέρνονται μερικές φορές στο έδαφος, με συνέπεια τις συχνές μολύνσεις και την κατάχρηση αντιβιοτικών.

Οι αγελάδες — όπως όλα τα θηλαστικά — κάνουν γάλα για να ταΐσουν τα μωρά τους — όχι τους ανθρωπους.

Τα αρσενικά μοσχαράκια, τα “υποπροϊόντα” της γαλακτοκομικής βιομηχανίας, υπομένουν 14 ως 17 εβδομάδες βασανιστηρίου σε κλουβιά τόσο μικρά που δεν μπορούν να γυρίσουν ακόμη και γύρω.

Τα θηλυκά αντικαθιστούν τις παλαιές, καταπονημένες μητέρες τους, ή θανατώνονται σύντομα μετά τη γέννηση για την πυτιά στα στομάχια τους (ένα συστατικό των περισσότερων εμπορικών τυριών). Κρατιούνται συχνά σε μικροσκοπικά κλουβιά ή δένονται στους στάβλους για τους πρώτους μήνες της ζωής τους, μόνο για να μεγαλώσουν μέχρι να γίνουν “μηχανές γάλακτος” όπως οι μητέρες τους.

ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ:

Το γάλα της αγελάδας είναι μια ανεπαρκής πηγή τροφής. Οι αγελάδες, χρησιμοποιούν πολύ σιτάρι και άλλα τρόφιμα που ανακυκλώνονται μέσω των αγελάδων για να παραγάγουν ένα μικρό ποσό γάλακτος.

Και όχι μόνο είναι το γάλα σπατάλη ενέργειας και νερού, η παραγωγή του είναι επίσης μια καταστρεπτική πηγή ρύπανσης των υδάτων. Μια γαλακτοκομική αγελάδα παράγει 55 κιλά ακαθαρσιών κάθε ημέρα – όσο δηλ. για 25 ανθρώπους, αλλά χωρίς τις τουαλέτες, τους υπονόμους, ή τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας

Περιεκτικότητα σε ασβέστιο στα διάφορα τρόφιμα.

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα προάγονται ως πηγή ασβεστίου, αλλά πολλά φυτικά  τρόφιμα είναι πλούσια σε αυτό το στοιχείο.

Στις ΗΠΑ συστήνουν από 800-1200 mg/ημέρα

Αριθμοί ανά 100 γραμμάρια, μονάδα mg

Λαχανικά: Μπρόκολο 246, Κάρδαμο 90, Σπανάκι 83, Κατσαρό λάχανο 74, Μαϊντανός 61

Όσπρια: Ρεβύθια 75,  Φασόλια 70

Λαχανικά θάλασσας: Agar Agar 400 , Hijiki 1400, Kombu 800, Nori 400 , Wakame 1300

Σπόροι/ξηροί καρποί: Σπόροι σουσαμιού 331, φουντούκια 60, ηλιόσποροι 40

Γαλακτοκομικά τρόφιμα: Τυρί 100, Γάλα αγελάδων 28,  Αυγά 27

ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για not milk

πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com

http://www.notmilk.com/